Ατομικοί Λέβητες Βιομάζας (Εμπορικός Τομέας)

Συστήματα Λέβητα/Καυστήρα Βιομάζας

Σε αυτήν την κατηγορία περιλαμβάνονται τα πολύ οικονομικά σε κατανάλωση συστήματα με ξυλολέβητες, πυρηνολέβητες, λέβητες pellet και λέβητες θρυμμάτων ξύλου.

Διατίθενται σε ξεχωριστές συσκευές για τοποθέτηση σε λεβητοστάσιο πολυκατοικίας/μονοκατοικίας, αλλά και σε compact εκδόσεις για τοποθέτηση σε μεμονωμένο διαμέρισμα.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να επιδείξουν κατά την επιλογή του ανάλογου συστήματος οι ενδιαφερόμενοι για προγράμματα εξοικονόμησης ενέργειας, καθώς επιλέξιμα είναι μόνο τα συστήματα που διαθέτουν λέβητα που διέπεται από το πρότυπο ΕΛΟΤ EN 303:05 και όχι οι υδραυλικές σόμπες –παρ’ ότι είναι ουσιαστικά το ίδιο πράγμα- οι οποίες διέπονται από το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ 14785.

Η EnerSaving διαθέτει τη δική της αποκλειστική γκάμα σχετικών προϊόντων με καύσιμη ύλη το pellet, που αποτελεί την πιο σύγχρονη, καθαρή, λειτουργική και οικονομική μορφή βιομάζας με δίκτυο εξειδικευμένων εγκαταστατών, ανταλλακτικά και service.

Τα ολοκληρωμένα συστήματα PelleCompact, κλάσης 5 Ecodesgn, απαιτούν ελάχιστο χώρο και μικρή δαπάνη τοποθέτησης, εξ’ αιτίας των ενσωματωμένων εξαρτημάτων λεβητοστασίου.

Διακρίνονται σε 2 βασικές κατηγορίες, του ημιαυτόματου και πλήρως αυτοματοποιημένου καθαρισμού με μοντέλα ονομαστικής ισχύος από 15 έως 35 kW.

Ακολουθήστε μας στα Social

Ξεκινήστε τώρα!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στείλτε μας τις απορίες σας

Έχετε ερωτήσεις;

Ώρες Εξυπηρέτησης

Δευτέρα – Παρασκευή, 

09.00 – 21.00