Κλιμαστιστικά Split (Εμπορικός Τομέας)

Αντλίες Θερμότητας Αέρα-Αέρα Διαιρούμενου Τύπου

EnerClima

Επίτοιχες κλιματιστικές μονάδες full DC inverter για ψύξη και θέρμανση

Mε κομψό και στιβαρό σχεδιασμό, τα κλιματιστικά EnerClima είναι κατάλληλα για κάθε χώρο.

Διαθέτουν τους υψηλότερους συντελεστές εποχιακής απόδοσης (SEER / SCOP) στην κατηγορία τους, καθιστώντας τα την πιο ανταγωνιστική επιλογή στην αγορά.

Με τον αισθητήρα και την ένδειξη εσωτερικής θερμοκρασίας στο τηλεχειριστήριο, η επιθυμητή θερμοκρασία χώρου επιτυγχάνεται και στα πιο «δύσκολα» σημεία.

Ο έλεγχος απομακρυσμένης λειτουργίας γίνεται παιχνίδι με δυνατότητα ρύθμισης 24ωρου χρονοδιακόπτη και δυνατότητα ελέγχου WiFi. Χάρη στο πατενταρισμένο σχήμα των περσίδων, τα κλιματιστικά EnerClima επιτυγχάνουν την εκπομπή κλιματιζόμενου αέρα στη μεγαλύτερη απόσταση στην αγορά διατηρώντας παράλληλα το χαμηλότερο θόρυβο.

Γρήγορη επίτευξη μέγιστης απόδοσης ψύξης σε μόλις 30 δευτερόλεπτα και θέρμανσης σε 60 δευτερόλεπτα.

Λειτουργικά χαρακτηριστικά:

Υγιεινή του αέρα

Αυτοκαθαρισμός

Όταν το σύστημα δε βρίσκεται σε λειτουργία, η εσωτερική μονάδα εκτελεί συνδυασμένη λειτουργία ανεμιστήρα και αφύγρανσης για την εξαφάνιση των συμπυκνωμάτων, διασφαλίζοντας πως η μονάδα παραμένει καθαρή και υγιεινή για την επόμενη χρήση.

Φίλτρα υψηλής πυκνότητας

Τα φίλτρα σκόνης «υψηλής πυκνότητας» βελτιώνουν τόσο το φιλτράρισμα του αέρα όσο και την απόδοση κυκλοφορίας του. Τα φίλτρα «PM 2,5» καθαρίζουν τον αέρα συγκρατώντας το 99,9% των βακτηρίων..

Πλενόμενα φίλτρα

Ευκολίες λειτουργίας

Προηγμένος έλεγχος θερμοκρασίας δωματίου

Αντί να παρακολουθείτε την προτιμώμενη θερμοκρασία στη θέση τοποθέτησης, ψηλά στον τοίχο, το κλιματιστικό σας μπορεί να παρακολουθεί τη θερμοκρασία δωματίου στο τηλεχειριστήριο. Έτσι, διατηρώντας το δίπλα σας, μπορείτε να απολαύσετε τις επιλεγμένες συνθήκες σε όποιο σημείο του δωματίου βρίσκεστε.

3D διανομή αέρα

Συνδυασμός οριζόντιας και κάθετης αυτόματης κίνησης των περσίδων, που διασφαλίζει την ομοιόμορφη διανομή του αέρα σε όλο το δωμάτιο.

Αυτόματη επανεκκίνηση λειτουργίας

Επανεκκίνηση με τις επιλεγμένες ρυθμίσεις μετά από πιθανή διακοπή ρεύματος.

img7

Ανεξάρτητη λειτουργία αφύγρανσης

Ιδανική λειτουργία για τις εποχές της άνοιξης και του φθινοπώρου. Διασφαλίζει θερμική άνεση με τη μέγιστη οικονομία. Εξαιρετική λύση και για το στέγνωμα των πλυμένων ρούχων.

Έξυπνη Απόψυξη

Αυτόματη ενεργοποίηση της λειτουργίας ανάλογα με τις συνθήκες περιβάλλοντος.

Άμεση ψύξη/θέρμανση

Γρήγορη επίτευξη μέγιστης απόδοσης ψύξης σε μόλις 30 δευτερόλεπτα και θέρμανσης σε 60 δευτερόλεπτα.

Αποτελεσματική θέρμανση σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες

Λειτουργία του συστήματος ακόμη και σε εξωτερική θερμοκρασία -15 °C.

Πρόληψη έναντι εκπομπής ψυχρού αέρα

Όταν το σύστημα τίθεται σε λειτουργία θέρμανσης, η ταχύτητα του ανεμιστήρα της εσωτερικής μονάδας ρυθμίζεται αυτόματα από το χαμηλότερο στο καθορισμένο σημείο ρύθμισης ανάλογα με τη θερμοκρασία του εξατμιστή, αποτρέποντας το φαινόμενο του «ψυχρού αέρα» για απόλυτη αίσθηση θερμικής άνεσης.

Χρονοδιακόπτης 24 ωρών

Δυνατότητα προγραμματισμού έναρξης/λήξης με χρονικό ορίζοντα έως 24 ωρών (βήμα ½ ώρας έως τις 10 ώρες και 1 ώρας από τις 10 έως τις 24 ώρες).

Λειτουργία ύπνου

Η εσωτερική μονάδα λειτουργεί με προκαθορισμένη καμπύλη λειτουργίας κατά τη διάρκεια του ύπνου, δημιουργώντας ένα άνετο περιβάλλον ύπνου που βελτιώνει την ποιότητά του. Αυτόματη επαναφορά στην αρχικά επιλεγμένη ρύθμιση ύστερα από 10 ώρες .

Αθόρυβη λειτουργία

Η ειδική τεχνολογία βέλτιστης ρύθμισης του αεραγωγού και ο μεγάλης διαμέτρου ανεμιστήρας με κινητήρα υψηλής απόδοσης εξασφαλίζουν τη βέλτιστη ροή αέρα με θόρυβο τόσο χαμηλό που φθάνει τα 20 dB (αναλόγως μοντέλου).

WiFi (προαιρετικό)

Το ενσωματωμένο WiFi Module λειτουργεί με την εφαρμογή ΙΟΤ 2.0, διαθέσιμη για IOS και Android, επιτρέποντας την πρόσβαση στις λειτουργίες του κλιματιστικού από όπου κι αν βρίσκεστε.

Ποιότητα κατασκευής – Απόδοση

Συμπιεστής ALL DC Inverter υψηλής απόδοσης

Εξοπλισμένο με συμπιεστή DC Inverter υψηλής απόδοσης, ρυθμιζόμενο κινητήρα ανεμιστήρα και προηγμένο πρόγραμμα οδήγησης φορέα ημιτονοειδούς κύματος 180 °, το σύστημα έχει τους υψηλότερους συντελεστές απόδοσης στην αγορά (έως 7,1 στο SEER και 5,4 στο SCOP, ώστε να πληροί τα νέα ευρωπαϊκά πρότυπα ενεργειακής απόδοσης ΕrP και Ecodesign.

03+05w-standby

Μηδαμινή κατανάλωση στην κατάσταση αναμονής

Ως αποτέλεσμα της κίνητοποίησης για βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης, τα συστήματα EnerClima καταναλώνουν μόλις 0,3-0,5W ανά ώρα σε κατάσταση αναμονής.

Εναλλάκτης θερμότητας αλουμινίου με υδρόφιλη επίστρωση

Βελτιωμένη διαβρoχή των πλακών αλουμινίου του εναλλάκτη θερμότητας εξ’ αιτίας της ειδικής επίστρωσης με υδρόφιλο στρώμα. Εξασφαλίζεται ταχεία απομάκρυνση των συμπυκνωμάτων από την εσωτερική μονάδα, που δεν επιτρέπει τη γρήγορη διαμόρφωση μούχλας και βακτηρίων, διασφαλίζοντας μια πιο αποδοτική λειτουργία του κλιματιστικού για πολλά χρόνια.

Περίβλημα ανθεκτικό στον παγετό

Πυρίμαχο περίβλημα εξωτερικής μονάδας

Αμφίπλευρη έξοδος απορροής συμπυκνωμάτων

Ακολουθήστε μας στα Social

Ξεκινήστε τώρα!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στείλτε μας τις απορίες σας

Έχετε ερωτήσεις;

Ώρες Εξυπηρέτησης

Δευτέρα – Παρασκευή, 

09.00 – 21.00

Είσαι Επαγγελματίας;