Στην EnerSaving θα βρείτε όλων των ειδών εξωτερικό κάλυμμα για τις πόρτες και τα παράθυρά σας.

Oι περσίδες των ρολλών κατασκευάζονται από προφίλ αλουμινίου με γέμιση πολυουρεθάνης (μονωτικό υλικό μέσα στο προφίλ). Οι οδηγοί, τα πλαίσια και τα κουτιά περιέλιξης των περσίδων των ρολλών κατασκευάζονται από προφίλ είτε αλουμινίου. είτε PVC, όπως και τα παντζούρια. Τα συστήματα σίτας κατασκευάζονται από προφίλ αλουμινίου με σίτες από ειδικά υαλοϋφάσματα.

Για όλες τις ως άνω κατασκευές χρησιμοποιούνται διαφόρων ειδών και επιπέδων μηχανισμοί κλειδώματος, τα δε τελικά παραγόμενα προϊόντα συνοδεύονται από πιστοποιητικό CE κατά EN 13659 για ρολλά και παντζούρια και κατά ΕΝ 13561 για τις σίτες.

Στην περίπτωση που το κουτί περιέλιξης του ρολλού από προφίλ αλουμινίου τοποθετείται πάνω στο κούφωμα και όχι εξωτερικά του («επικαθήμενο»), αυτό εμπεριέχει απαραίτητα πιστοποιημένο μονωτικό υλικό («θερμοδιακοπή») για την αποφυγή θερμογέφυρας, η οποία πρακτικά θα ακυρώσει τις όποιες θερμομονωτικές επιδόσεις του κουφώματος.

Σε ό,τι αφορά σε αντίστοιχη τοποθέτηση κουτιών περιέλιξης από συνθετικό προφίλ (PVC), η διαφορά στο συντελεστή θερμοπερατότητας Urb μεταξύ απλού και εμπεριέχοντος θερμοδιακοπή κουτιού είναι πολύ μικρή, εξαιτίας των θερμομονωτικών ιδιοτήτων του ίδιου του προφίλ. Συνεπώς, η σχετική επιλογή καθορίζεται από το συντελεστή θερμοπερατότητας του κάθε ανοίγματος (Uw/Ud) που υποδεικνύει η σχετική μελέτη.

Ακολουθήστε μας στα Social

Ξεκινήστε τώρα!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στείλτε μας τις απορίες σας

Έχετε ερωτήσεις;

Ώρες Εξυπηρέτησης

Δευτέρα – Παρασκευή, 

09.00 – 21.00