Ηλιοθερμία

Ηλιοθερμικά Συστήματα EnerSaving

Παράγονται στην Ελλάδα, ηγέτιδα δύναμη στο σχετικό κλάδο, και διαθέτουν μεταξύ άλλων την ανώτατη Ευρωπαϊκή πιστοποίηση ηλιακών συστημάτων, Solar Keymark.

Διακρίνονται σε συστήματα παραγωγής Ζεστού Νερού Χρήσης (φυσικής ή βεβιασμένης κυκλοφορίας) και συστήματα συνδυασμού παραγωγής ΖΝΧ και υποβοήθησης θέρμανσης.

H EnerSaving αναλαμβάνει τη μελέτη επί των αναγκών της κατοικίας σε ζεστό νερό χρήσης ή θέρμανσης και αναλόγως εγκαθιστά συστήματα δυναμικότητας αποθήκευσης από 120 έως 500 λίτρα και δυναμικότητας παραγωγής ζεστού νερού ισχύος από 735 έως 795 W ανά τ.μ. συλλεκτικής επιφάνειας*.

Το πασίγνωστο σε όλους μας σύστημα συλλέκτη/ταμιευτήρα, αποθήκευσης, που τοποθετείται στην οροφή του κτιρίου (ταράτσα ή κεραμοσκεπή).

Ίδιο στη λογική σύστημα με τον ηλιακό θερμοσίφωνα όπου ο ταμιευτήρας (boiler) βρίσκεται σε απόσταση από τον ηλιακό συλλέκτη και η κυκλοφορία του ζεστού νερού γίνεται με τη βοήθεια κυκλοφορητή (ενδείκνυται για κατοικίες σε μεγάλη απόσταση από την οροφή του κτιρίου

Πιο σύνθετη εγκατάσταση από τις 2 προηγούμενες με ειδικές ηλεκτρομηχανολογικές διατάξεις που παράγουν ζεστό νερό τόσο για την κάλυψη των αναγκών χρήσης όσο και για την κάλυψη μέρους των αναγκών για θέρμανση (όταν έχουμε σύστημα θέρμανσης με θερμαντικό μέσο το νερό – «καλοριφέρ»).

*Συνθήκη υπολογισμού: Ηλιακή ακτινοβολία 1000 W/m2 και διαφορά μέσης θερμοκρασίας συλλέκτη (Tm) με θερμοκρασία περιβάλλοντος (Τa) στους 10 ⁰Κ.

Ακολουθήστε μας στα Social

Ξεκινήστε τώρα!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στείλτε μας τις απορίες σας

Έχετε ερωτήσεις;

Ώρες Εξυπηρέτησης

Δευτέρα – Παρασκευή, 

09.00 – 21.00

Είσαι Επαγγελματίας;