Κλιματιστικά Inverter​ ​

Οι πολύ γνωστές στη χώρα μας συσκευές κλιματισμού ονομάζονται Αντλίες Θερμότητας Αέρα-Αέρα διαιρούμενου τύπου (split) και ενώ για την επιδότηαηση από το Πρόγραμμα απαιτούνται συγκεκριμένα ενεργειακά χαρακτηριστικά που αφορούν την ψύξη της κατοικίας, αποτελούν ταυτόχρονα μια αξιόπιστη, πολύ οικονομική και εύκολη στην τοποθέτηση λύση θέρμανσης.

Η λειτουργία τους στηρίζεται στην ενσωματωμένη αντιστάθμιση θερμοκρασίας, όπου συμπιεστής παραγωγής και ανεμιστήρας εκπομπής θέρμανσης/ψύξης ρυθμίζουν ισχύ και στροφές λειτουργίας, αντίστοιχα, ανάλογα με την εκάστοτε ζητούμενη διαφορά θερμοκρασίας..

Επιλέξιμη είναι η τοποθέτηση μέχρι 3 μονάδων ανά μεμονωμένο διαμέρισμα ή μονοκατοικία, όπου ως μονάδα υπολογίζεται η εξωτερική, ανεξαρτήτως του αριθμού των εσωτερικών που τροφοδοτεί.

Στην πράξη, ένα διαμέρισμα 90 τ.μ. που αποτελείται από 6 χώρους/θερμικές ζώνες (σαλοτραπεζαρίαι, 2 υπνοδωμάτια, κουζίνα, λουτρό, wc) μπορεί να τοποθετήσει εσωτερικές μονάδες σε όλους τους χώρους αυτούς είτε τοποθετώντας 3 συστήματα multi-split, στο καθένα εκ των οποίων συνδέονται 2 εσωτερικές μονάδες, είτε 2 single-split + 1 multi με 4 εσωτερικές, κ.ο.κ.

 

Αντλίες Θερμότητας Αέρα-Αέρα Διαιρούμενου Τύπου

EnerClima

Επίτοιχες κλιματιστικές μονάδες full DC inverter για ψύξη και θέρμανση

Mε κομψό και στιβαρό σχεδιασμό, τα κλιματιστικά EnerClima είναι κατάλληλα για κάθε χώρο.

Είναι μεγάλα κλιματιστικά και αποτελούν την πιο οικονομική στην κατανάλωση μορφή ψύξης.

Η λειτουργία ψύξης που διαθέτουν επιπλέον, ως μεγάλα κλιματιστικά, καθιστούν την επιλογή τους ακόμη πιο συμφέρουσα, καθώς δεν απαιτείται επιπλέον κόστος και χώρος για τοποθέτηση τοπικών κλιματιστικών (αντλιών θερμότητας αέρα-αέρα διαιρούμενου τύπου).

Ίδια χαρακτηριστικά στη λειτουργία με την αντλία θερμότητας.

Η βασική τους διαφορά είναι ότι η ενέργεια παράγεται από το δυναμικό της γης και απαιτείται ικανός χώρος στο οικόπεδο για τοποθέτηση γεωεναλλάκτη (οριζόντια ή κάθετα).

Ακολουθήστε μας στα Social

Ξεκινήστε τώρα!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στείλτε μας τις απορίες σας

Έχετε ερωτήσεις;

Ώρες Εξυπηρέτησης

Δευτέρα – Παρασκευή, 

09.00 – 21.00

Είσαι Επαγγελματίας;